script type="text/javascript" src="//static.blogg.se/shared/js/api.js">

Spa-kväll & självkänsla <3

Allmänt / Facebook, ansiktsbehandling, bloggar, clarins, genki, hy, instagram, likes, självkänsla, spa, uppmärksamhet / Permalink / 1
Haft en härlig kväll med dotter <3 Spa i Bollebygd på Genki. Kan verkligen rekommendera henne(Katarina). Tog en ansiktsbehandling på 50 min. 
 

Resultatinriktad behandling med Clarins PRO lyxiga produkter "age fighting peptides" som återfuktar, stramar upp och slätar ut huden med omedelbar verkan. En kraftfull behandling med aminosyror och antioxidanter som laddar huden med näringsämnen. Rengöring, hudanalys, peeling med spänstgivande extrakt, Liftmassage av dekolletage och nacke samt händer och underarmar.

 
För övrigt:
Hittade en väldig bra blogginlägg om de sociala fenomenet internet. Något alla borde läsa och som tyvärr är väldigt vanligt idag medvetet eller omedvetet. Endel av det har vi nog alla fallit för i alla fall i början av sin fb-karriär ;) men har man en dålig självkänsla så är detta beteende lätt att fastna i. Jag har själv haft dålig självbild förr och känner igen vissa saker i texterna men tyvärr hjälper sånt bara för stunden. 
 
 
 
 
 
#1 - - M-L:

Men den värsta typen måste ändå vara de som använder andras tragedier för att få uppmärksamhet! Se bara på om nån kändis dör eller får cancer. Oj vad ledsna de är :( De känner ju inte ens människan!! :/ Tragiska figurer :D Ha en bra dag tjejen <3

Svar: Tack detsamma <3
♥ Zitten ♥