script type="text/javascript" src="//static.blogg.se/shared/js/api.js">

Buzza Air Wick "Life Scents"

Allmänt, Buzzador / Lifescents, airwickdoftljus, atmosfär, buzza, buzzador, doftljus, doftljusbuzz, eldasäkert, zittens / Permalink / 0
Är medlem i Buzzador där man får vara med och anmäla sitt intresse för att testa olika produkter.

 
Denna gången fick jag prova doftljus från den nya serien Life Scents från Air Wick.
Fick 4 olika ljus och två av dem ändrar glaset färger. Se video :) Finns batterier och elektronik i ett separat utrymme i botten av glaset och därför kommer de inte i kontakt med lågan och värmen. Ljuset självsläcks när det är 2 cm kvar av ljuset. Ljuset ändrar även dofter medand den är tänd. Luktar otroligt gott och den sprids fort i hela lägenheten.
 
Är väldigt positiv men finns det nått att klaga på så är det i sånna fall att dofterna är lite väl starka. En svagare doft för de som är känsliga är att föredra, Själv blev jag täppt i näsan om jag lät den brinna för länge.
 
Fick även två andra ljus Base candle: Turquoise Oasis och Summer delight. Även de luktade jättegott och inte lika stark doft så kunde därför ha dem på längre stunder.
 
Bedömning av de som fick vara med och se dem och lukta sa ungefär samma: Häftiga och coola glas. Nått speciellt vid badet men lite för stark doft. Men mycket mer positivt än negativt fast kan man inte ha dem på en längre stund kanske det är bättre om de gör lukterna lite svagare.
 
 En video på hur glaset ändrar färg. Batman var nyfiken med ;)