script type="text/javascript" src="//static.blogg.se/shared/js/api.js">

Tungt

Allmänt, Skrivet / Permalink / 0
Hade velat va på kyrkogården och tända ljus men istället är jag sjuk.. igen. 
Haft migrän i 3 dagar och trodde de ev va medicinerna som triggade de eftersom de bröt ut varje gång en halvtimme efter jag tagit dem men igårkväll när jag skulle lägga mig fick jag helt plötsligt jätteont i halsen. Kändes som öppet sår och kunde knappt svälja. La mig och började må illa å kräktes ;/ Har feber med. Mandlarna är som pingisbollar. 
Låg i soffan och mådde kasst.. tyckte synd om mig själv men just då messade min fina tös mig att de kommer bort imorrn med soppor och honung. ♥️♥️♥️ 

Har haft några månaders kasst måående.. dan går bra men så fort det blir kväll kommer tankarna och gråtattackerna. Mina kroniska sjukdomar som gör att varken jobb eller de sociala livet fungerar, ekonomin som inte går runt.. tanken på att de snart är jul.. när pengarna inte räcker till de vesäntliga varje månad så hur ska man ha råd med julmat osv :(  Blir nog inte ens en skinka i år :/ Tanken att det kommer va så här under en lång tid.. 
Vad är det för liv.. vad är vitsen med att fortsätta?? Mina barn och barnbarn får mig att hålla mig ifrån de destruktivaste tankarna. 
Men det är väldigt mörka tankar när kvällen kommer. 
(null)

(null)