script type="text/javascript" src="//static.blogg.se/shared/js/api.js">

Änglar

Allmänt / Permalink / 0

Hade två systrar här igår och piggade upp mig :) med blommor och fikabröd 💜 V klippte håret på mig med.. blev väldigt nöjd :) Fick bort de mesta slitna hårtopparna.

Ibland blir jag så arg på nig själv att jag aldrig lär mig.. eller lär mig gör jag kanske för det händer inte så ofta längre men att jag skriver i bloggen utan att ens konfronterat. Jag är i en svacka och tänker för mycket.. blir ledsen och skriver av mig. Känslorna jag skriver är ju sanna men behöver ju för den delen inte va hela sanningen. Bottnar väl mycket i min dåliga självkänsla.. den där känslan att varför skulle någon älska mig :/ så intalar jag mig att det är bättre att va ensam än att bli besviken så jag skapar min egen sanning som igentligen är en lögn men som ens hjärna inte fattar när man är i den där svackan.
Jag är tacksam för de "änglarna" som inte låter mig vara! 💚

Annars kroppsligt är det sådär.. ok så länge jag håller mig lugn men så fort jag gör nått ansträngande med kroppen.. Ex dammsugar eller sim idag försökte mig på en lite längre promenad med hunden så efter en stund kommer frossan och febern å så mår jag piss. Vet inte om det är inflammationen som gör det?

Blommorna jag fick 💓