script type="text/javascript" src="//static.blogg.se/shared/js/api.js">

Ica Maxi

Allmänt / Borås, Ica, IcaMaxi, Livsmedel, Maxi, anmälningar, bakterier, blogg, hygien, mat, mataffär, matförgiftning, sjuk / Permalink / 2

Blev matförgiftad i fredags. Gick igenom allt jag ätit 2 dygn tillbaka och det enda jag intagit som ingen jag känner hade var kaffe Latten på Ica Maxi i Borås :( 

Jag såg att pipen där kaffet och mjölken rinner ut var en tjock smutsig vit-brun beläggning på men hade inte druckit kaffe på hela dan så koffein-suget tog över och jag hällde upp kaffet vilket jag sen fick ångra. Detta var på kvällen innan natt-jobbet.

 Halv sju på morgonen började jag känna mig lite illamående men mer som om man druckit för starkt kaffe. När jag sen väntade på bussen hem blev de värre å värre.. de va den hemskaste bussturen och trodde aldrig jag skulle klara mig ända hem utan att va tvungen å hoppa av tidigare :/. Nästan hemma hände de en olycka .. så pinsamt å hoppas ingen märkte nått :( Väl hemma kom de de värsta magsmärtorna jag nånsin haft. Var så jag funderade fler ggr på om jah skulle ringa ambulans. 
Var tvungen å ringa mig sjuk för nästa natt.. karensdag  ca 2000kr minus för deras skitkaffe och slarv med hygienen :(

Kontaktade sen på måndagen Ica Maxi. Han ringde sen upp mig å ville ha ett prov från läkaren men jag sa att de går nog inte att se nått på provet efteråt. Jodå säger han irriterat.. vi får in många sånna anmälningar om matförgiftningar och de har fått svar på proverna så de går.

Visst jag ringa vc och ssk skratta och sa att de va de sjukaste hon hört( av han från Ica) dels att de aldrig går att se efteråt och dels för det han sa att de får in många anmälningar om matförgiftningar. 
För visst är det skrämmande av en mataffär att de får en massa anmälningar om matförgiftningar?? 
De är ju så man funderar om man ens vågar handla mat där mer??