script type="text/javascript" src="//static.blogg.se/shared/js/api.js">

Älskad/saknad 💔

Allmänt, Skrivet / dödsfall, lämnat, saknad, sorg, älskad / Permalink / 0

När jag vaknade efter en jobbnatt i veckan fick jag en fruktansvärd samtal... Stefan, mina barns pappa hade plötsligt avlidit i sitt hem 😭💔
Han lämnade oss hastigt utan förvarning 😭 i en outhärdlig sorg 💔 Våra barn miste sin pappa, våra barnbarn en morfar! Syskon förlorade en lillebror! Jag miste en kär vän!
Du var en fin pappa till våra barn. Fast min yngsta inte var din biologiskt så behandlade du han som din. Fast vi gick isär så fortsatte vi med en nära kontakt. Firade jular, födelsedagar och andra träffat ihop! Åkte på semester ihop med barnen! Hittade på saker ihop. Var med dig i husvagnen bla. 
Du var den snällaste människa jag känt! Jag har haft en våldsam pappa och Antons pappa som jag fick fly från! Jag var och är fortfarande till viss del rädd för män men dig var jag ALDRIG rädd för! Dig var jag trygg med!

Nu är du borta och du lämnar ett så stort tomrum i oss 😭💔😭
Gör så ont i mig att våra barn är så förtvivlade! 😭💔 

Känns som en efter en som står mig nära försvinner 🙈 Idag var jag på maxi med Anthony och vi stod i kassan. Helt plötsligt när jag vände mig om så var han borta. Tittade överallt men han var som uppslukad.. vilken panik jag fick 🙈 (Han hade bara hittade en kortare kassa och ropade på mig men jag hörde han inte)
Jag har blivit livrädd för att fler som står mig nära ska försvinna 😭😭😭 


Här spelade han i ett band! Längst upp till höger! Zyntaren 😍 Han spelade ofta på sin synth tills nu. Nu spelar han i himlen 🙏♥️
(null)
Här har han satt Anthony i arbete 😉 ♥️
(null)

Stefan med våra döttrar Rebecka & Sandra ♥️
(null)

En stolt morfar med vårat barnbarn Iris. ♥️
(null)

Stefan som tonåring! Cool 😍
(null)

Stefan & jag ♥️
(null)

Stefan ♥️
(null)

Stefan och våra barn Rebecka och Sandra ♥️
(null)

♥️
(null)