script type="text/javascript" src="//static.blogg.se/shared/js/api.js">

Tjillivippen 🌾

AllmÀnt, Pyssel / Converse, Crochet, Crochet for baby, baby, babyshower, bakelser, glass, hobby, pyssel, virka / Permalink / 0
Hej Ă„ hopp pĂ„ er đŸ€— 

Är det varmt eller? Denna sommaren har varit extrem men jag hĂ„ller mig i skuggan men den sista dagsrna har jag knappt gĂ„tt ut. Pallar inte denna vĂ€rmen.. vĂ€rk Ă„ annat blir vĂ€rre . Som tur var har jag en relativ sval lgnh :) 
UmgĂ„tts mycket med barn och barnbarn denna sommaren and I love it ♄
SÄ klart de hunnits med att umgÄs med vÀnner med men nu lÀngtar jag till höst :)

Gjorde ju en röntgen dĂ€r de sprutar in kontrast i en ven i vĂ„ras och dĂ€r sĂ„g de en förĂ€ndring pĂ„ levern som var 2,5 cm stor. För ca 2 veckors sen sĂ„ gjorde jag om kontraströntgen och hör Ă„ hĂ€pna: förĂ€ndringen var försvunnen đŸ€—đŸ€— En stor lĂ€ttnad dĂ„ jag varit orolig för det för man har ju liksom bara en lever 🙈 LĂ€karen sa: de var ju fantastiskt 😅 Ja de var det!! 😍
Har haft förhöjd sÀnka i nÄgra mÄnader dÀr de inte lan hitta orsaken till de och angÄende vikten sÄ vet de fortfarande inte varför. Fast de gjort en massa för att hitta orsaken. Drygt . Men i mitten av augusti ska jag till en dietist. FÄr se vad hon sÀger.
Ska i början av september ta nya prover och kolla sĂ€nkan. Ev blir det en remiss till reaumatalogen för utredning för reautism. SĂ€nkan kan ha med det och göra och pĂ„ grund av att min vĂ€rk har eskalerat de sista Ă„ret. Vad de vet Ă€r att jag har IBS(en tarmsjukdom) 

Jopp det var vad jag hade att förtĂ€lja för denna gĂ„ng. 

Har pysslat lite :)
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)