script type="text/javascript" src="//static.blogg.se/shared/js/api.js">

Forgive å fredagsmys

Allmänt / forgive / Permalink / 0
Så är det :) (bild)
Viktigt men mestadels är det viktigast för dig själv! 

Nu ska blir de fredags-mys.. med mig själv ;) Pojken kom hem från Stockholm men stack ut till kompisar direkt. Märks att han har hittat sin egen identitet :) förr var det mest mig allt i hans liv kretsade kring. Var jag och han mot världen ;) Lite skönt för det gör att jag nu kan fundera mer på ett ev förhållande. Förut har det allti varit som en dragkamp mellan han å den jag haft ett förhållande med. Är nog rätt vanligt :D 

Nää efter en jobbnatt så ska jag nu bara vaa ❤️ 

Uppdate: Är tydligen bara torsdag idag haha Har ingen koll alls ;)
Femele forte

Allmänt / femeleforte, gud, hjärna, klimakteriet, snopp / Permalink / 0
Då provar jag denna :) Enligt apoteket en av de bästa på marknaden som ska fungera :) Får vi hoppas för klimakteriet mixtrar för mycke med min kropp :( vallningar, humörväxlingar, sover illa, ångest-attacker.. you name it :/ funkar inte detta tänker jag kräva av läkaren att skriva ut östrogen.. även om cancer-risken ökar så kan man inte må så här. Jag vet ju att det är klimakteriet för imellan symptomen mår jag ju prima! Gjort ett test med på gyn sim visar det. 

Ni män har det bra.. kommer jag att tänka på en historia ;)
Eva och Adam i lust-gården:
Gud sa: eva och adam! Ni kommer att få varsin gåva av mig! Adam: -vad får jag? Gud: Du får en snopp! Adam blev så glad. sprang runt och kissade och lekte med den nya snoppen. Eva vände sig till Gud och frågade: men jag då? Vad får jag?
Lugn Eva! Du får en hjärna! En hjärna får du!  Haha ;)
Nära som få

Allmänt / enkoppkaffe, förstå, syster, viktig, vän / Permalink / 2
Storm?? Fjuttvindar :/ Blåste ju knappt i Borås. Lite besviken blev man allt ;) Var skriver man avvikelsen tro? ;) En jobbarkompis och jag sa att nästa gång sticker vi till Halmstad där det händer haha ;) Älskar ju oväder :)) 
Blåser faktiskt mer idag.. storm? ;)
 
En annan sak: Är rätt skönt att slippa engagera sig i en viss sak. Lungt och skönt :)) 
 
En sak har jag lärt mig av de sista månaderna: Att tänka mer på mig själv och göra det jag mår bra av. Förr om jag hamnade i konflikt med någon bad jag oftast om ursäkt först och slätade över för att det skulle bli lungt men aldrig mer! Jag är viktigare än så! Så många den sista tiden som fått mig att förstå det! 
Puss på er ❤️❤️❤️
 
Denna fina fick av en söt vän Nett ❤️ 
Hon är en av dem som alltid stått nära och en av de få som vet allt om mig oxh även om vi inte har samma bakgrund och erfarenheter så har jag aldrig känt mig oförstådd eller oviktig! Aldrig fått mig att känna att det jag känner är oviktigt bara för att hon aldrig varit där! Hon frågar, stöttar och försöker förstå! Hon är så nära en "syster" kan bli ❤️