script type="text/javascript" src="//static.blogg.se/shared/js/api.js">

Änglar

Allmänt / Permalink / 0

Hade två systrar här igår och piggade upp mig :) med blommor och fikabröd 💜 V klippte håret på mig med.. blev väldigt nöjd :) Fick bort de mesta slitna hårtopparna.

Ibland blir jag så arg på nig själv att jag aldrig lär mig.. eller lär mig gör jag kanske för det händer inte så ofta längre men att jag skriver i bloggen utan att ens konfronterat. Jag är i en svacka och tänker för mycket.. blir ledsen och skriver av mig. Känslorna jag skriver är ju sanna men behöver ju för den delen inte va hela sanningen. Bottnar väl mycket i min dåliga självkänsla.. den där känslan att varför skulle någon älska mig :/ så intalar jag mig att det är bättre att va ensam än att bli besviken så jag skapar min egen sanning som igentligen är en lögn men som ens hjärna inte fattar när man är i den där svackan.
Jag är tacksam för de "änglarna" som inte låter mig vara! 💚

Annars kroppsligt är det sådär.. ok så länge jag håller mig lugn men så fort jag gör nått ansträngande med kroppen.. Ex dammsugar eller sim idag försökte mig på en lite längre promenad med hunden så efter en stund kommer frossan och febern å så mår jag piss. Vet inte om det är inflammationen som gör det?

Blommorna jag fick 💓

Back home

Allmänt / Permalink / 0

Back home! Saknar hotellets underbara säng bara :D Skulle varit lite bredare bara. Man var rädd för att ramla ur den på natten hehe. Underbar personal :) men det är de flesta av personalen på de avd jag legat på :) Bra läkare med som jag fick både på AVC och ortopeden.
Men uskan som tog mina prover sa att de va synd att jag inte kom tidigare för då hade jag fått samma läkare som i söndags.. jag sa inget men tänkte: nja snarare tur ;) Kändes inte som den läkaren trodde på mig.. något även min dotter upplevde starkt då hon var med mig hela tiden.

Skulle ju ha gjort en annan röntgen men de kan inte göra den röntgen akut utan det är väntetid på den 3-4 veckor. När jag gjort den ska jag ringa ortopeden för en tid till en läkare för svaret sen. De misstänker inflammation i bäckenet och nedre ryggrad då de såg nått runt bäckenet och ryggraden. Blir en utredning för ta reda på orsaken till det.
Sjukskriven till 31 augusti men hon skrev fel årtal på intyget. Dagens datum stod det rätt 2016-07-14 men sen: fr.o.m. til.o.m 2015-06-29- 2015-08-31 😂 Måste ringa imorgon å be henne skriva nytt :) Min chef skulle nog bli förbryllad när hon läser den hehe ;) Känns bara så ledsamt att man inte kan jobba när jag fick tillbaka jobbglädjen när jag gick över på dagen igen :(

Men mina fina barn vad jag är glad för att ha dem 💜 å svärsönerna med såklart 💜 S och N som tog med sig A när han fyllde år till Varberg och såg till att han hade skoj då jag inte orkade och B och A som pysslat om mig och kört mig. Älskar er 💜💚💜💙

Inlagd

Allmänt / Permalink / 0

Blev inlagd igår. Fick hotellsviten ;) Väldigt skönt för någon som mig med sjukhusskräck :)
Gjorde MR-röntgen imorse och den visade inte på nerver i kläm men däremot såg det nått runt bäckenet och längdryggen som de inte riktigt vet vad.. ev en inflammation. Ska göra en annan röntgen och sen utredning av ev bakomliggande orsak.
Skönt ändå att de såg nått och att de utreder.

Mitt rum :)