script type="text/javascript" src="//static.blogg.se/shared/js/api.js">

Planer 💜

Allmänt / crochet, detox, handarbete, kladdkaka, kolhydrater, maräng, solhatt, sunhat, virka / Permalink / 0
 
En mysig och trevlig helg avslutas idag med fika i solen. :) Igår trotsade vi vädret och var ute ändå. Lånade en gullig hund med och påmindes om hur rofyllt det är att vara ute och gå med en hund. Att de regnade samtidigt berörde en inte. Kommer nog att bli en lite vovve här så småningom fast rasen ska väljas med omsorg denna gång så den passar mig. 
 
En jobbnatt imorgon och sen hela helgen men innan helgen blir det en tur till Alingsås till min finaste syster <3 Två dygns mys där med hihi <3 
 
Magen är fortfarande dummer men ska efter jobbhelgen då jag går in i en lugnare jobbvecka köra en detox-kur. Jag mådde så bra sist jag gjorde det. Gjorde storkok på gröna soppor och frös in. Goa smoothies :) Efter den kuren då man drar ut alla gifter i kroppen ska jag köra på lågkolhydratkost tänkte jag. 
 
Gjorde en solhatt till Harry:
 
 


Testade en kladdkaka med hallonmaräng på. Förutom att tiden i receptet inte stämde var smakerna ihop väldigt gott :)


Cold Case & Lek

Allmänt / Borås, LillaAnna, LångaFarbron, barnbarn, boråsstad, coldcase, cutit, energi, findus, klippning, livetsEfterätt, pettsson, serie, stadsparken / Permalink / 1
 
  • Dessa dagar har jag fyllt på med en massa energi :) Å fler återstår ^^

  • Har beställt klippning nu i nästa vecka så har några dagar på mig att fundera vad och hur :P Men kan verkligen rekomendera Sandra på Cut itHon är superbra. Har klippt mig på många olika ställen och på de flesta ställen har jag oftast blivit missnöjd men aldrig hos Sandra. Hon är duktig och ser vad man passar i. 

  • Fixat naglarna och fossingarna. Även rakhyveln fick jobba lite så snart är vi redo för våren på allvar. ;)
 
  • Även funderat på om vissa männisor kommer in i ens liv gång på gång som en prövning på både tålamodet och ens känsloliv och om det är meningen att man ska göra som i serien "cold case" Lösa mysteriet och sen arkivera! 

  • Var i stadsparken(Borås) med S och mina goa barnabarn. Gick först till BR där Vince fick välja en leksak. Så kul att ibland kunna köpa nått de vill ha. :) I stadsparken dök Pettsson, Findus, Långa Farbrorn, Lilla Anna, Mamma och Pappa Mu och fler jag inte minns namnen på. Skoj ^^ (se bilder längre ner)

  • Imorrn blir det att gå upp tidigt för då invaderas mitt hem av 3 barnbarn och två söta små mammor <3 

För er som inte vet så är stadsparken i Borås bla en lekplats som byggdes om och invigdes 12 sept(min födelsedag till å med) -2013, detta efter att barnen fick rösta fram sin favoritlekplats. Lekplatsen är en modern lekplats/aktivitetsplats och ett populärt utflycktsmål.

Stadsparken är kanske den mest besökta parken i stan. Där vandrar folk igenom till arbetsplatsen, skolan eller centrum. Man besöker parken på sin dagliga promenad eller kanske bara för att studera eller njuta av parkens växter. Soliga vår-, sommar- och höstdagar fylls parken av människor på gräsmattorna eller i någon av blomstergårdarna. LÄNK

 
 
 
 

Sleepy-time

Allmänt / Permalink / 0
Sovit i nästan ett dygn.. förutom två timmar igår på eftermiddagen. Inte riktigt likt mig och sova så men antar jag behövde det. 
Idag ska jag iväg för att fotas för tjänsteID-kort för jobbet. Istället för vanlig inloggning till datorn kommer det bli personliga kort som man om jag fattat de rätt sticka in i "tangentbordet" som inloggning. Fler kort och hålla reda på för en o-organiserad människa som jag ;) 
 
Sen en tur till Dalstorp med S. :) 
 
ÅSSÅ ----->
Dagens Diss:
Folk som använder människor som är svårt sjuka för att få uppmärksamhet. Tyck-synd -om-mig-mentalitet! Sen tävlar de om vem som bryr sig mest. Är det inte bättre att bry sig innan folk blir sjuka? 
 
 
Ligger nog en hel del i detta eller: