script type="text/javascript" src="//static.blogg.se/shared/js/api.js">

Tacksam <3

Allmänt / Permalink / 0
 
Legat i maginfluensa sen fredag men började i torsdags med blodsockerfall och migrän. Sen kom febern och kräkningarna :/ Är fortfarande inte helt ok men bättre. 
 
Varit tyst här för inte haft någon energi att skriva här.. dels maginfluensan men också för att jag behövt de.
Haft endel saker att reflektera över och sånna stunder är man så oändligt tacksam för sin fina familj <3
Mina barn som är så kloka! När jag ser på dem och hur de är blir jag väldigt stolt både över dem och mig själv som faktiskt verkar ha gjort ett väldigt bra jobb <3 (ja med hjälp av deras far då hihi)
Tacksam för systrar som finns,  lyssnar och förstår.  <3
 
 
 
Denna ska Iris få:
 
 

Spa-kväll & självkänsla <3

Allmänt / Facebook, ansiktsbehandling, bloggar, clarins, genki, hy, instagram, likes, självkänsla, spa, uppmärksamhet / Permalink / 1
Haft en härlig kväll med dotter <3 Spa i Bollebygd på Genki. Kan verkligen rekommendera henne(Katarina). Tog en ansiktsbehandling på 50 min. 
 

Resultatinriktad behandling med Clarins PRO lyxiga produkter "age fighting peptides" som återfuktar, stramar upp och slätar ut huden med omedelbar verkan. En kraftfull behandling med aminosyror och antioxidanter som laddar huden med näringsämnen. Rengöring, hudanalys, peeling med spänstgivande extrakt, Liftmassage av dekolletage och nacke samt händer och underarmar.

 
För övrigt:
Hittade en väldig bra blogginlägg om de sociala fenomenet internet. Något alla borde läsa och som tyvärr är väldigt vanligt idag medvetet eller omedvetet. Endel av det har vi nog alla fallit för i alla fall i början av sin fb-karriär ;) men har man en dålig självkänsla så är detta beteende lätt att fastna i. Jag har själv haft dålig självbild förr och känner igen vissa saker i texterna men tyvärr hjälper sånt bara för stunden.