script type="text/javascript" src="//static.blogg.se/shared/js/api.js">

Smått Å Gott

Allmänt / kolhydrater, kost, småilla, småpill, träning / Permalink / 0
Haft en mysig dag med några av de bästa 💖 Myst och lekt med Mina goa barnbarn :) 
Mot eftermiddagen åkte vi ner till knalle och lill-prinsen valde ut färger på garn som han ville jag skulle virka en tröja av till han 😄 Rött och grått. 😋

Hittad dessa små förvaringsbackarna att ha smått och gott i som knappar, nålar och annat. Jag organiserad?? Inte speciellt haha... de va söta och jag älskar små-pill hihi

Träning och kosten har gett effekt redan :)) Fick på mig jeans som satt supertajt innan och nu satt perfekt :) Magen är mycket mindre. Nice :) Å inte bantar jag.. äter snarare mer fast mer nyttigt och genomtänkt. Inget vitt bröd, vit pasta och vitt ris. 
Blev huvudlös haha ;) Styrka/kondition

Allmänt / gym, kolhydrater, kondition, kost, mat, protein, spinning, styrka, träning / Permalink / 0
faktiskt gått riktigt bra och träna men följer inte trainingonlines schema. Den passar mer om man tränar på gym och har alla maskiner till hands men tränar man hemma har man ju sällan ett gym hemma 😄 Men tränar man på gym kan jag rekomendera deras övningar.

Jag fick hela tiden improvisera för att få det att funka med det jag hade till hands och då kan man ju lika gärna fixa ett schema själv. Spinning, magmaskin, hantlar och ute-aktiviteter som promenader. 

Har fått bra råd av en kille som tränat i flera år så jag får bästa utbyte av träningen. Underkroppen ena dagen och överkroppen andra. Även hur jag ska lägga upp mattider. :)

Snart ska jag inta denna måltiden 😋
Gryta gjord av kött, morötter, lök, broccoli, ingefära, vitlök, potatis, bönor, buljongtärningar, kryddor och grädde 😋
Den blev uppskattad av dotter och svärson som även fick med sig matlåda hem 💜 Prinsessans dopklänning 💜

Allmänt, crochet/virkat / baby, crochet, crocheting, dopklänning, handarbete, prinsessa, virka, virkning / Permalink / 0

Fick prinsess-besök 💖 Så mysigt och gosa med en bebis 😋 De luktar ju så ljuvligt med 💜 Håller på med hennes dopklänning men måste lägga på ett kol 😄 Den ska bli längre, halsen fixas till och ärmarna ska få spets-puffar. Bara ett varv tar nästan en timme och virka så jag har ju att göra ;)