script type="text/javascript" src="//static.blogg.se/shared/js/api.js">

känslosamt

Allmänt, Skrivet / Tårar, alden, begravning, fattasmig, himmel, lugn, sonja, sorg, vän / Permalink / 1

Ikväll är en sådan kväll när sorgen gör sig påmind 😢 sitter och tittar på bilder. Ena stunden gråter jag .. nästa stund ser jag barnbarnen och ler. Så har kvällen gått upp och ner.


-kan du inte bara komma tillbaks Nett 😢 Du fattas mig!!! 


Går hela tiden med en känsla att något saknas. 

Fortfarande så overkligt.. kommer aldrig mer att se ditt härliga leende när du kommer gåendes i korridoren på jobbet. Aldrig se dig uppdatera instagram, bloggen eller fb. Aldrig mer få mess från dig. Aldrig mer höra dina kloka ord. Aldrig mer göra garnutflykter med dig. 😢💔
 Men jag bevarar allt i mitt hjärta och tar fram dina kloka ord när jag behöver de. Som Sonja Aldens sång: I din himmel där hon sjunger: de lugnet du hade.. de har jag fått av dig.
För jag har fått ett lugn där jag hör din röst när jag är på väg att rusa iväg känslomässigt. Du får mig att bromsa och hör dig: - lägg ingen energi på sådant du inte kan ändra själv! 

Din begravning var fin men ack så tung 😔 

Tandvärk 😖

Allmänt / Tandvärk, pengar, tandis, tandläkare / Permalink / 1

Aj aj.. sånn tandvärk sen i måndags. Inget hjälper. Märkte igår att en fyllning lossnat så ör väl de antar jag men har inte råd med tandis ju 😢😢😢 värker långs med hela käken å upp mot ögonen 😖 


Till råga på allt har jag antagligen gått för mycket med hunden dessa fina dagar så kan knappt stödja mig på höften :( Mina stora skov kommer alltid till sommaren. Antagligen för att man är mer ute å går. 

Blir så less.. kan jag inte bara få va ifred. Måste de alltid va nått 😔😔😔 


Falbygdens rökta ost/Buzz

Allmänt, Buzzador / Buzzador, buzz, falbygdens, ost, rökta, röktost, sallad / Permalink / 0

Fick buzza falbygdens rökta ost av buzzador. Väldigt gott var det att ha den i en sallad som här med bakad potatis, kycklingröra och sallad till. 


Den rekommenderar jag. Kan nog va gott på en osttallrik med kex.